وبلاگ موفقیت ایرانی

در این وبلاگ مطالب انگیزشی و آموزشی موفقیت و توسعه شخصی منتشر میشود

در این وبلاگ مطالب انگیزشی و آموزشی موفقیت و توسعه شخصی منتشر میشود

مجله موفقیت در دی ماه سال 1397 با هدف توسعه و پیشرفت مخاطبان در راستای اهداف شخصی آن ها ، شکل گرفت.
هدف ما این است که محتوای آموزشی باکیفیت و بی نظیر را با بالاترین کیفیت در قالب مقالات، دوره های آموزشی، کتاب ، فیلم و پادکست آموزشی به شما عزیزان ارائه دهیم.

شاید شما هم از جمله افرادی باشید که در مورد رفتن به دانشگاه یا نرفتن دچار آشفتگی شده اید یا حتی در مورد انتخاب رشته مورد نظر به دوراهی رسیده اید. فارغ از طبیعی بودن این اتفاق ، یادگیری نکاتی که باعث تفکر در معیار انتخاب های ما میشود ، میتواند سازنده و مفید باشد.

پس با من همراه باشید و این مقاله را از دست ندهید.

دانشگاه چیست؟

اجازه دهید یک سوال بنیادی تر را بپرسم ؛ دانش چیست؟

در فرهنگ فارسی : دانش ، مجموعه از اطلاعات یا آگاهی ها درباره یک پدیده که از طریق آموختن، تجربه یا مطالعه بدست می آید ، است. 

دانشگاه نیز مکانی برای یادگیری علم است.مکانی که افراد واجد شرایط در آن به تحصیل میپردازند و با فارغ التحصیلی و کسب مدرک آن را اتمام میرسانند (و دانشجو به سعادت میرسد انشالله! 🙂 ).

دانشگاه
دانشگاه

مسئله ما مقایسه کسب دانش و رفتن به دانشگاه نیست. هر دو به یک هدف منتهی میشوند(یادگیری) . اما کسب دانش محدوده بسیار بزرگ تر و وسیع تری نسبت به رفتن به دانشگاه دارد که البته این به معنای تضاد این دو نیست.  در واقع دانشگاه هم راستا با کسب دانش است اما این دلیل بر مناسب بودن آن برای همه نیست!

ما در هر حال و شرایطی میتوانیم علم یاد بگیریم. در حالی که مشغول خواندن یک مقاله علمی از یک سایت َآموزشی هستیم، در حالی که مشغول ورزش کردن هستیم و یا زمان هایی که غرق در مشکلات و شکست هاییمان هستیم.

اغلب افراد بزرگ، عظیم ترین موفقیت های خود را بلافاصله بعد از عظیم ترین شکست هایشان بدست آورده اند.

ناپلئون هیل، نویسنده کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید

یادگیری چهارچوب ویژه ندارد .هر کدام از حالات بالا میتوانند منبعی برای کسب مهارت و دانش باشند.

خوب … بحث ما تحصیلات عالیه و دانشگاه است. اما چیزی که بیشتر افراد را به سمت دانشگاه سوق میدهد ، حتی یادگیری هم نیست!بلکه مدرک است! خوب بهتر است به اینفوگرافیک زیر دقت کنید…

دانشگاه و نرخ بیکاری
دانشگاه و نرخ بیکاری (خبرگزاری تسنیم)

این آمار مرتبط با سال 96 است که قطعا در حال حاظر (سال 98) اوضاع بدتر شده است. البته من مثل خبرگزاری ها قصد تخریب روحیه شما را ندارم! پیام این اینفوگرافیک واضح است ؛ هیچ ارتباطی بین رفتن به دانشگاه و موفقیت در حوضه ی کاری وجود ندارد. میبیند که که 75% بیکاران ، دانش آموخته دانشگاه هستند و بقول بزرگ تر ها آقا مهندس و خانم دکتر هستند!  🙂

این دانشجویان چه اشتباهی کردند؟

این آمار تاسف بار فارغ از ناکارآمدی مسئولان مرتبط یک عامل اصلی دارد و آن هم اشتباهات خود افراد است.           اگر بخواهم در یک جمله این اشتباه را شرح دهم : معیار های اشتباه و بی ارزش در انتخاب های زندگی.

اگر ده نفر از مخاطبان این جمله که افراد تحصیل کرده بیکار باشند را پیدا کرده و از آن ها بپرسید که چرا این رشته را برای تحصیل انتخاب کردید و اصلا چرا دانشگاه رفتید، به جواب های جالبی میرسید:

  • نمیدونم ! اون موقع مُد بود!
  • به توصیه پدر و مادرم
  • مشاورم اون روز بهم گفت این رشته رو انتخاب کن!!!!
  • آخه بدون دانشگاه و مدرک کار بهت نمیدن (شخص مورد نظر بیکار است !!!!! :))

حقیقت این است که تصمیمات اغلب افراد جامعه در زندگیشان براساس محیط اطراف است. بنابراین میتوان گفت که اکثر جوانان در بحث تحصیلات ، روی تصمیمات دیگران بیشتر از خودشان حساب باز کرده اند.

anthony robbins
اهمیت تصمیم(آنتونی رابینز)

معمولا افراد زمانی که بین دوراهی خود و دیگران بر میخورند منطق را که میگوید بزرگتر ها خیر ما را میخواهند ، دنبال کرده و از آن پیروی میکنند.

این درحالی است که اکثر افرادی که خود را مسئول تصمیمات زندگی خود میدانند، به نتیجه دلخواه خود میرسند.

این فقط یکی از معیار های غلطی از که افراد برای انتخاب های زندگی از آن استفاده میکنند.

معیار های ارزش مند : چرایی قدرتمند

 چرایی، نیرویی است که از قلب خواسته های ما بیرون می آیند و همان دلیل ما برای انجام رسیدن کارها است.همان دلیلی که مارا در مسیر رسیدن به خواسته هایمان نگه میدارد.انتخاب معیار های ارزشمند سبب ایجاد چرایی قدرتمند برای انتخاب اهداف و رسیدن به آن ها است.

معیار
فردریش نیچه

حالا که با این اصل که تحصیل و تمام فعل های زندگی ما باید بر اساس معیار های درست و با معنا شکل بگیرد باید بفهمیم که این معیار ها، چه معیار هایی هستند و چرا باید انتخاب شوند.

در قسمت بعدی مقالات تمام معیار ها و ارزش های غلط برای رفتن به دانشگاه و تحصیلات عالیه ، شرح داده میشود.

منبع: مجله موفقیت

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۲/۱۷
علی عبدی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی